Ny läkare i Lund..

Hejsan Hejsan...

Jaha idag har jag då varit på sjukhuset i Lund... Min gamla läkare har slutat så skulle få träffa en ny.. inte varit i Lund på 1½ år..

Men iaf.. först fick jag träffa en läkare jag haft hela tiden i Lund som gör ultraljud på mitt huvud och kollar mitt tryck i huvudet.. Han kände knappt igen mig och tyckte jag blivit jätte smal.. han sa att de var en helt ny Therese som han fick syn på i väntrummet :) *kul*

Trycket i huvudet var oförändrat och det var ju "bra".. Sen snackade vi lite med honom och sen fick vi byta rum och så kom den nya läkaren dit.. hälsade och satte sig sedan ner för o se hur jag mådde o.s.v... dock var de lite dåligt då han fick sitta och läsa mina jurnaler massa när vi satt där.. vilket jag tycker han kunde ha gjort innan.. men men..

Sen snackade vi massa och kom fram till att alla symtom på pseudotumör cerebri är egetnligen borta.. förutom huvudvärken.. vi disskuterade lite och kom fram till att han ska skicka remiss till en magnetröntgen på hela min skalle för att se så det inte är något annat som är fel i mitt huvud..

Sen om det inte är något fel så ska jag fortsätta att utredas.. då kommer jag läggas in i Lund eller Kalmar ett antal dagar o så.. Ska eventuellt även få träffa en läkare i Lund som är speciellist på huvdvärk för att se om det är någon annan huvudvärk jag har råkat ut för och då eventuellt prova ut eller få reda på andra medeciner..

Det känns väldigt bra att dom tar tag i detta nu.. varför inte läkaren innan i Lund eller i Kalmar talat om att dom har en speciallist på huvudvärk kan man ju undra.. men men.. skönt iaf att denna läkaren tar tag i det..

Nu är de bara att hoppas på att jag får remiss så snart som möjligt så vi kan börja utredningar.. om jag läggs in kommer de bli jävligt jobbigt då jag inte kommer få mediciner på typ fem dagar.. men vi får se.. men känns som sagt skönt att dom tar tag i saken..

Sen fanns det ett alternativ till som han nämnde och det är att öppna upp en bit bakom örat typ och knyta ihop shunten så den slutar fungera för att se hur jag reagerar, varför man ska göra det fattade jag inte ritkigt.. men men..

Som sagt skönt dom tar tag i det..

De var allt för nu..

Puss o Kram

Kommentarer
Postat av: Mikael Samuelsson

Hej hej!

Nu får du ett spår här också, intressant o läsa hur det har gått.Känns väl bra me en ordentlig undersökning nu så dom kan finna felet,även om det inte e så kul o ligga inlagd.men hoppas det e värt det. Men varför får du inte ta medicin när du ligger på sjukhus? håller tummarna för dig.

Pussas

2009-05-14 @ 01:22:52
Postat av: Svar till Mikael Samuelsson

Hej hej :)

Ah vd kul att jag får ett spår här med ler.. på tiden.. tihi..



Joda jag hoppas vekrligen att dom kan finna felet nu :) men vi fr se, jag har inte för höga förhoppningar..



Nee de e verkligen inte skojo ligg ainlagd.. uscha.. nje för dom ska lägga in mig just för att se hur jag reagerar om jag inte får medicin, hur pass ont jag får osv..komer bli skit jobbigt då jag ibland testat hemma att inte ta mediciner och då klarar jag mig knapppt, kan inte vara uppe om jag inte tar värktabletterna.. så vi får ju se..



Alla värktaletter har nämligen biverkning HUVUDVÄRK.. så KAN ju vara det jag har.. men aa asom sagt vi får se..



Pussendå

2009-05-14 @ 05:35:00
Postat av: Jill

hej! vad skönt att dem ska reda ut varför du har sådan huvudvärk hela tiden...för det låter inget roligt alls de...uscha...konstigt det där om läkaren att du inte har fått reda på det innan att det finns en specialist på just huvudvärk...hmmm men så är det väl nästan alltid att man får alltid reda på sånna saker sist utav allt....kram

2009-05-14 @ 07:45:03
Postat av: Mikael Samuelsson

O nu får du en till ler

Då förstår jg lite mer hur det ligger till. Biverkningar e verkligen jobbigt. tack o lov att jag har sluppit så stora,men jag tycker jag synd om dig. Förresten tack för påminnelsen, När jag läste din blogg kom jag på att jag måste ringa uppsalsas sjukhus o fråga om dom glömt bort mig:P

Pussen

2009-05-14 @ 21:27:25
Postat av: Svar till Jill

Hej! jo de tär skönt att dom änsligen börjar en utredning igen... ne de e inte roligt alls o ha ont hela jädrans tiden inte..

2009-05-27 @ 10:10:11
Postat av: Svar till Mikael Samuelsson

Vad snällt :)

jao haha ibland får man ringa o tjata lite på dom för att nått ska hända :P

2009-05-27 @ 10:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0