Sjukhuset igen..

Det var inte många dagar jag fick vara hemma, fick åka in akut med ambulans i söndags kväll o akutopereras söndags natt.. kommer uppdatera mer när jag har ork, just nu går jag bara på massa morfin för att orka och sover mest..

Så som sagt.. uppdatering kommer så småningom..

Kram Kram

Hemgång..

Idag får jag åka hem.. helt underbart, nu är det slut på sjukhus för denna gången, får vi se när de blir dax igen.. är det nåt jag missat här i bloggen som ni vill veta om operationen? Fråga!! Så uppdaterar jag..

Kram Kram

Dränet..

Nu har dom precis varit här o dragit ut mitt drän, skönt att slippa det iaf.. läkaren tror att jag får komma hem imon.. men vi får se..

Ska byta ut medecineringen mot annan tablett och se om det hjälper något..

Sjukskrivningen blir i minst två veckor..

Kraam


Operationen avklarad..

Operationen är nu avklarad.. själv operationen gick som tänkt.. var ganska så pigg efteråt mot vad jag brukar vara på uppvaket, fast det krävdes en del morfin vilket är ovanligt efter denna operation sa dom..

Även fått tabletter o morfin hela natten.. dom hade räknat med att skicka hem mig idag på förmiddagen, men när doktorn var här idag på morronen sa hon att jag inte kan åka hem idag eftersom jag har sånna smärtor.. däremot skrev hon bort morfinet från mig så de får jag inget mer.. får se hur de går..

Jag har verkligen blivit jätte bra bemött av alla här på Oskarshamns-sjukhus.. otroligt bra personal måste jag säga.. en ros till dom..

Feber har jag fått också, fick de redan igår på uppvaket..

Snart kommre dom o ska dra mitt drän, ska även passa på o fråga om sjukskrvningen och så då.. nu måste jag vila..

Kram

Lugnande..

Fått lugnande och mamma sitter och pratar med en som gjorde operationen igår..

Han ska åka hem idag.. hoppas jag har samma tur...

Ändrad..

Tiden är nu ändrad från halv ett till kvart i ett, de kommer säkert ändras igen.. vi får se.. äntligen fått dom till o ge mig panodil iaf.. har ju sån sjuk huvudvärk..

Snart är det dax..

Hej hej..

Idag är det dax för operation, får inte äta eller dricka nåt nu.. som det ser ut blir operationen vid halv ett.. så vid elva ska jag gå o ta mig min sista dusch o sen halv tolv ska jag få lugnande.. det behövs vill jag lova, dock ni som känner mig vet hur illa lugnande tar på mig.. suck

Läkaren har varit här och ritat på min mage :P Han sa även att jag kanske får åka hem redan imon :D Ler..

Har även mätt mig ståendes o liggandes runt magen, för jag ska ha gördel efter operationen..

Nervositeten den växer.. vill helst bara packa mitt pick o pack o dra.. samtidigt som jag är väldigt spänd, hoppas jag vaknar igen.. med en finare mage..

Det var lite uppdatering från mig.. hoppas ni andra får en bra dag..

Kram Kram

Från Oskarshamns-sjukhus!

Nu sitter man på sjukhuset.. imon blir det operation.. ska göra plastik på min mage..

Nervös är man och ångest har jag, men personalen verkar jätte bra och dom har även skrivit in mamma.. haha..

Kom hit ca 10 idag på morronen, då fick jag först gå till labratoriet som tog fyra rör blod från mig.. sen fick jag gå vidare upp till avdelningen.. och här har vi blivit inskrivna, pratat med en läkare, fått ett stort dubbelrum och så har vi fått lunch, men den fick jag ju tyvärr inte behålla.. suck..

Nu ska jag vänta in narkosläkaren och sen händer de inte mer idag.. opereras efter halv ett i morgon sa dom.. så alltså ska man gå o vänta flera timmar imon me.. suck.. hoppas man kan sova..

Ska ju förresten duscha två gånger ikväll så lite mer händer det ju idag :P haha.. sen duscha en gång imon också..


Så i morgon kommer väl läkaren o ska titta o rita på min mage :P

Det var lite uppdatering från Oskarshamns-sjukhus

Kram Kram

RSS 2.0