Vårdcentralen..

Hejsan hoppsan..

Nu är jag här o kladdar igen .) jag får då aldrig nog va ;) hihi..

Har iaf varit iväg på vårdcentralen nu.. dom hittade inget större fel, så förmodligen är det infektionerna jag haft i kroppen som satt sina spår.. så nu är de bara att vänta och hoppas på att det blir bättre snart och mina symptom försvinner.. *hoppas*

Orkar inte med att gå runt i denna dimma o yrsel, men men det får väl ta den tid det tar helt enkelt.. bara att bita ihop o se glad ut :)

Infektionsvärdena visade inget nu så infektionen i kroppen är iaf borta, även om symptomen är kvarstående.. så nu får vi se helt enkelt..

Är svin trött så nu ska jag lägga mig på soffan o vila en stund till filmen jag började se lite av igår..

Kram Kram på er

Sjukvårdsupplysningen..

Tjena tjena... då var man här o kladdar igen...

Fick ringa sjukvårdsupplysningen förrut.. börjar bli otäckt då jag tappar känsel o känner mig bortdomnad i ansikte o över inprencip varje ställe på kroppen.. det kommer och går.. på olika ställen.. så vi ringde in iaf.. bättre att ta de säkra före det osäkra.. detta trodde dom inte var nån biverkning, för de var inget vanligt man kan få..

Men efter ett lååångt samtal kom dom fram till att jag behöver söka upp akuten om det blir värre ikväll, men trötta som vi är på sjukhus så avvaktar man in i de sista (och det sa hon att vi kunde göra om de inte blev värre)...

så vi kom fram till att om jag är lika dan imon så ska jag söka upp jouren här i Nybro i morgon, så jag får väl göra det och se vad dom säger om det hela..

Nu är det bara att hoppas att det inte blir värre under kvällen... så får vi se..

De var nog allt från mig för tillfället...

Kram Kram

Doktorn och tandläkaren...

Hej hej...

Har inte haft ork att uppdatera här.. är så hemskt slut hela jag.. nästan så det är otäckt.. eller ärligt.. det är otäckt.. aldrig någonsin kännt mig såhär trött och hängig...

Men iaf.. igår började morgonen med att jag åkte till doktorn igen..

Fick träffa honom och han tyckte jag inte var alls pigg.. har skakningar, är trött, har väldigt lågt blodtryck, klåda över hela kroppen (allergisk reaktion över pencilinen).. så jag skulle sluta med pencilinen kom vi fram till och fortsätta att äta höga doser av kortisoner iaf veckan ut.. och äta dubbeldos av mina allergitabletter för att få bort all klåda.. blev även sjukskriven månaden ut.. tråkigt värre, men denn gången känner jag själv att jag absolut inte skulle klara av att utföra mitt arbete då jag är sån här i huvudet..

Ständigt lock för öronen också, nån som vet hur man kan få bort det??

Om jag inte blir bättre så ska jag söka läkare igen.. jag är ju helt utmattad o yr o känns som jag går i en ständig dimma hela dagarna.. men de var iaf vad läkaren sa så nu får vi se hur det blir...

Efter doktorn så var de bara att sätta fart på benen o bege mig direkt till tandläkaren.. *skräck*..

Började med att vi bara satt och pratade lugnt om alla mina mediciner o sån.. o tog röntgenbilder.. ont som fan gjorde det att ta bilderna, då jag har så liten munn så dom skavde som fan men de gick iaf..

Sen snackade vi lite iaf och det gick bra.. sen tryckte hon på knappen så stolen åkte ner.. jag började genast skaka, tårarna bara sprutade och jag var mer lr mindre hysterisk.. så började hon iaf kika och så.. tog bort tandsten o sen fick jag två nya tider.. eftersom jag spyr så mkt så var mina tänder inte alls bra.. så nu blir de väl o springa hos tandläkaren.. suck.. hatar det.. de e verkligen skräckupplevelse.. men men de får ju gå det också.. dyrt är det också för den delen :( men men...

Det var nog vad jag hade att uppdatera med för tillfäller..

Ha de gott

Kram Kram

Suck..

Hej hej igen... blir mkt skrivande nu..

Nu har sköterskan ringt igen.. egentligen inte så mycket att säga mer än att jag ska ha koll efter utslag och om jag får svamp eller liknande i munnen så ska jag få mer mediciner mot det..

Jag ska fortsätta med kortisonet.. 10 tabeltter om dagen så länge jag äter min penclin.. suck.. trodde jag skulle få slippa kortisonet snart, men men de blir ju ett antal dagar till..

Min sjukskrivning kunde hon inte svara på utan jag ska ringa läkaren imon på hans telefontid igen och disskutera detta, förmodligen blir jag väl sjuksriven igen.. bläää

Jag är så trött på detta helvete nu så de finns inte, men nu är de bara på att hoppas att jag snart ska få må bättre..

De var allt för nu..

Kram Kram

Provsvaren..

Hejsan..

Jaha då har dom ringt från doktorn och mina provsvar hade nu kommit, näsprovet dom tog visar possetivt, rätt konstigt eftersom jag precis gått på pencilin för bihålsinflammationen.. men men.. nu har jag iaf nåt i näsan? Eller vad man ska säga?.. fast jag äter ju pencilin igen så det borde ju ta bort denna bakterien?

Väntar på att läkaren ska ringa igen, eller ja till mamma.. för det var sköterskan som ringde o berättade för mamma om mina provresultat så nu skulle sköterskan gå in och prata med doktorn om mina problem, hoppas hon tar upp om min yrsel, lock för öronen, klåda.. jao allt igen.. så får vi se vad han säger om det hela..

Undra om jag är frisk så jag kan gå och jobba på Torsdag? :O Hoppas det..

De var allt för nu.. uppdaterar när jag vet mer sen..

Kram Kram

Rapport från sjukstugan...

Hej Hej..

Lite rapport igen då.. aldrig ska jag få vara frisk.. de kliar över hela kroppen och jag är rödflammig.. fast inga direkta utslag.. kan vara reaktion på all kortison och  pencilin?... Jao så vi fick ringa läkaren idag.. som gav ordinationen att jag ska äta kortisontalbetter ett par dagar till (börja med 6st varje dag, kanske får öka om de inte hjälper)... för att hålla nere reaktionen, kan även vara kortisonen som gör att det kliar, men jag fick inte sluta med pencilinen än.. och får jag mer som röda prickar och utslag så ska jag åka in.. hoppas för guds skull inte att jag får det.. pallar inte med det..

Mammas provresultat hade dom fått på förmiddagen.. de visade negativt.. hon hade alltså inget, vi gjorde exakt samma prover och dom skickades iväg samtidigt.. ändå så hade dom inte fått mina provresultat ännu.. antingen hade de blivit något fel sa läkaren eller så är det för att mina visar possetivt så jag har nåt ännu mer skit i kroppen.. jao vi får se.. skulle ringa nu vid fyra tiden och se om resultaten kommit..

Mina skakningar som jag haft nu sen igår glömde vi ta upp med läkaren, får se om sköterskorna säger något om det nu när vi pratas vid.. blev helt skakis igår på dopet och kunde knappt sluta skaka.. idag har jag skakat en hel del också.. undra vad detta kan bero på?

Jao de var väl lite uppdatering här från min sjukstuga..

Kram Kram

Fortsättning..

Hej hej..

Ska fortsätta mitt inlägg som jag fick avsluta igår för jag skulle äta  o det...

Iaf.. jag åkte till doktorn o alla hörde hur det tjöt när jag andades.. doktorn kom in efter ett tag när vi suttit o väntat o han tyckte heller inte det lät bra.. lyssnade på mina lungor o luftrör o kollade hals och öron o allt de vanliga..

Sen sickade han in en sköterska som gav mig 12 kortisontabletter och gjorde halsprov o näs odling på både mig och mamma.. så vi får väl provsvaren på måndag förhoppningsvis..

Usch vad otäckt det är med dom där näsodlingarna hehe.. tycker inte alls om det.. särskilt inte när man är helt igen teppt o dom ritkigt får trycka igenom den där långa pinnen.. uscha.. men bpde mamma och jag fick iaf beröm med att vi hade så fina halsar o gapade så fint så de var jätte lätt att ta halsprov på oss båda två :)

Efter ett tag kunde jag andas bättre och vi fick träffa läkaren igen så fick jag stark pencilin igen.. plus ytterliggare en ny astma medicin med bara kortison i som jag ska ta när jag är förkyld..och sen fick jag utskrivet massa kortisontabletter också.. så de var väl det som hände.. han gav mig pencillin så att det inte ska gå ner i lungorna o bli rejäl lunginflammation igen.. så nu får vi bara hoppas på att alla medeciner hjälper.. andningen är iaf bättre o bättre.. så idag har jag "bara" tagit 6 kortisontabletter :)

Nu tror säkert många detta beror på min rökning och visst det är inte bra o röka med astma.. men också väldigt svårt o sluta när man mår såhär dåligt med olika saker som jag gör och är så depprimerad.. och när jag försökt sluta har jag fått värre astma o lungbesvär än nångon gång annars.. jao de e svårt.. jag borde sluta, men den dagen kommer väl..

Är fortfarande trött o hängig, inte sovit nått i natt knappt heller så.. men jag hoppas på o bli ännu bättre tills imon så jag kan åka iväg på dopet.. jag mår ju trotts allt mycket ättre idag än igår så imorgon är de nog bättre med :D

Det var allt från sjukstugan från denna gången..

kram kram

Sjukhusstuga nr 1

19.45

Hej hej..

Glömde uppdatera hör förr förra veckan då jag var sjuk igen, gonomförkyld o bihålsinflammation o röd i öron o hals.. fick pencilin o sen gick de över lite grann o tre dagar efter pencilinen tog slut så blev jag dålig igen.. super förkyld o ont i luftrör, hals, bihålor o allt.. så varit rejäl dålig här..

Bor hemma hos mamma o pappa för tillfället då jag inte orkat göra något själv och varit jätte yr o ingen balans särskilt på kvällarna..

Började i tisdags blev jag sämre, var hos min "vän" o sov där.. han tyckte jag var varm o trodde jag hade feber men näe då sa jag.. jag har aldrig feber.. (äter ju febernedsättande dagligen så får aldrig feber typ.. högst 37,6 o då känns de som jag har runt 38 i kroppen) men i af.. åkte hem från honom på onsdagsmorgonen.. hade feber när jag kom hem.. över 39 grader.. shit han hade rätt tänkte jag.. ringde jobb o sjukskrev mig *typiskt*.. vågade inte sova hemma så sov hos mamma o dom o blev värre..

Sen har jag varit yr o konstig o feber har pendlat mellan 38 -39.. först idag jag orkat vara uppe mer.. men iaf ringde vi läkaren igår o han sa att jag skulle komma som idag då.. tur var de för idag på morronen vaknade jag o de bara tjöt i hela rummet när jag andades.. obehagligt.. mina astmamedeciner o allt hjälpte inte..

Nu är de mat här o vi ska se på idol.. fortsätter min uppdatering senare ikväll eller imorgon..

Kram kram

återbesök, röntgensvar o provsvar...

Då var de dax igen.. var på sjukhuset igår.. så nu måste jag ju uppdatera här lite för er som tycker de är intressant.. för även om typ ingen kommenterar så vet jag att vissa av er tycker denna blogg är mycket intressant.. så aa..

Igår på sjukhuset då, skulle träffa min kirurgläkare..

Började med att jag fick väga mig.. hade gått ner nåt kilo till men inte så jätte mycket.. sen fick jag gå in o sitta o vänta på läkaren.. till slut så kom han iaf.. satte sig bredvid mig på en stol, han var så lugn mot vad han brukar o de skrämde mig till en början, tänkta att oppps.. nu är de dåliga nyheter därför är han så lugn för o inte stirra upp mig..

Han frågade sedan hur jag mådde o jag sa att jag mådde inge vidare men att de får ju gå.. han började prata om röntgen först.. att dom INTE hittade ett ända fel, allt ser kanon bra ut i hela min mage o tarmar o allt.. skönt.. jag kunde pusta ut samtidigt som jag ville de skulle vara nåt fel så dom hade kunnat hjälpa mig så jag kan må bättre, men inte.. är ju skönt ändå att de inte är nåt fel i min mage o tarmar :) *lättad*..


Sen satt vi o pratade lite till o han sa att dom vet inte alls varför jag spyr o varför jag har så ont i magen, eftersom de inte finns nåt fel.. så nu tänker dom inte leta mer.. känns skönt men samtidigt oroligt.. för varför har jag då ont?.. det är det inte nån om kan svara på och nu lämnar han mig i ett år.. alltså jag ska inte träffa honom på ett år, om jag inte får ont eller börjar spy ännu mer, då måste jag höra av mig dit..

Han tyckte jag såg ut som en helt annan människa och tycker jag gått ner kanon bra, han var så glad :) O visst jag ser väl ut som en annan människa kanske.. i andras ögon? Men inte i mina.. men men de kommer väl det också? :O Jag hoppas på det iaf..

Skulle sluta med mina två järntabletter också.. *kul*.. bli av med två av alla mina andra hundra tabletter typ :P (näe da har bara ett rjugo tal om dagen) haha.. alltid nåt iaf att slippa två.. ska nu bara ta dessa när jag har mens.. :)..

Sen skulle ha remissa mig redan nu till ett annat ställe.. vad de e för ställe ska jag inte gå in på.. men de kändes bra o de kändes som jag hade vunnit på lotto när jag gick från läkaren.. samtidigt som de kändes tungt o depprimerande..

Fick ju även veta att min vätska i magen inte var infekterat eller nåt.. så de var ju skönt det också, kan låta som de bara e possetivt hela tiden nu.. men för mig är det inte det.. nån som förstår om jag säger att jag hellre vill dom hittar ett fel på mig? :O Aja..

De var iaf de som hände på sjukan igår, nu är de bara att invänta tid för den andra remissen.. så nu ska jag bara kämpa o kämpa med livet.. försöka hålla mig lite frisk och kunna jobba mina få procent.. fram tills de e dax för nästa operation.. shit..

Annars är det bättre med min förkylning och bihålorna o allt det, pencilinen har hjälpt så nu är det mest en jädrans hosta o slem kvar..


Aa de var allt för denna gången, vi ses väl snart igen, för i denna sjukstuga dröjer de inte länge tills nåt nytt dyker upp :/


Kram Kram


RSS 2.0