Lunds Universitetssjukhus... Neurokirurgen!

Efter en stunds väntan och inre stress (vi skulle med tåget) så kom läkaren ut och ropade in mig.. vi gick in i hans "lilla" rum och satte oss (mamma o jag) på vars en stol och han satte sig på en stol vid sitt skrivbord, precis som förra gången.. hehe.. började prata lite och jao han satt mest och letade på datorn i mina journaler o sånt.. kollade bilder och lite så.. svaren hade inte kommit från röntgen och man fick lite panik att det tog sån tid.. vi hade som sagt lite tidspress..


Efter en stund ringde hans telefon och då var det röntgenläkaren som ringde, dom hittade inget konstigt på bilderna.. det kom som en lättnad men ändå lite panik.. varför har jag då så jävla ont? och varför försämras min syn? Jao detta frågade sig läkaren också.. jag är ju som sagt ett litet annorlunda fall som ingen kan sätta fingret på..


Vi kom väl egentligen inte fram till så mkt med läkaren utan han skulle skicka svar till Kalmar sjukhus och där skulle min ögonläkare fundera på om det kan finnas annan orsak till att min syn blir som den blir.. och sen tyckte Neurokirurgen att jag ska träffa den andra neurologen dom har i Lund som är specialist på huvudvärk..

Först sa han att han skulle skicka och ge de som förslag till min nourolog i Kalmar men han ångrade sig lika snabbt igen när han kom på hurdan han i Kalmar gjort mot mig, så då sa han att han tar saken i egna händer även här och skickar remiss till denna specialisten på huvudvärk.. för att se om han kan komma på vad de är för huvudvärk jag har och troligen lägga in mig och ta bort alla medeciner för att förhoppningsvis hitta några andra medeciner eller lösning på mitt problem med värken.. det kunde ta ett tag sa han för han trodde att specialisten hade mycket.. så det återstår och se..


Det var väl det vi kom fram till.. blev inte mycket klokare, men men.. sånt är livet.. nu har ni fått veta allt om min heldag på Lunds Universitetssjukhus :)


Hoppas ni orkat läsa nu:)

Kram Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0