Lunds Universitetssjukhus... ögonläkaren...

Dax att börja uppdatera om min dag på Lund sjukhus...

Kom till Lund några minuter i nio på morgonen, skulle vara på ögonmottagningen vid nio.. gick in och anmälde mig, sen fick jag sitta ner i väntrummet, men hann inte mer än att sätta mig så ropade dom in mig :)

Fick göra de vanliga syntestet där man ska babbla bokstäver och det var som vanligt.. efter de skulle jag göra synfältsundersökning men maksinen var upptagen så jag fick sitta ner och vänta i väntrummet igen.. satte mig o läse i min bok..

Efter en stund blev maskinen ledig och det var bara att sätta igång med undersökningen.. kändes som jag verkligen såg alla prickar denna gången, men när resultatet skrevs ut såg jag ju att så var inte fallet.. fick sitta ner i väntrummet med min bok igen och vänta på läkaren.. det tog ett tag..

Sen fick jag komma in och jao.. de var nån konstig läkare.. specialisten som vi hade hoppas på att jag skulle få träffa var sjuksriven så det fick bli en annan.. hon tittade in bakom mina ögon på synnerverna och konstaterade även hon att det inte var någon svullnad men att hon kunde se "ärr" på min ena synnerv.. är ett "spår" från när jag fick min sjukdom och svullnaden var så stor så dom var rädda att de skulle spricka.. men men.. det var typ det ögonläkaren sa.. och att hon tyckte de var bra vi skulle göra en skallröntgen så att man fick se vad som ställer till det för mig.. sen sa vi hej då typ.. nu var kl strax innan elva..

Sen var det dax att bege sig till ett annat hus i sjukhuset för att gå till dom andra undersökningarna..

Mer uppdatering kommer... men detta får ni nöja er med sålänge..

Kram Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0