Ögonläkaren i Kalmar

Hej hej...

Förlåt för sen uppdatering.. var ju hos ögonläkaren i Kalmar i fredags..

Började me de vanliga att läsa på den där tavlan.. sen var det dax att få vidgande droppar i ögonen, sen sitta ner o väna på att man ska bli sådär så de känns som man inte kan fästa blicket på nått och allt blir suddigt..

Sen ropade min ögonläkare in mig.. hon tyckte jag blivit ännu smalare och jätte fin (alltid kul att höra) hihi.. sen så började hon med att titta in bakom mina ögon för att kolla mina synnerver.. hon såg inga svullnader vilket är bra och tyder på att mitt tryck i skallen inte försämrats.. men då kvarstår ju även frågan VARFÖR jag tappar mer och mer synfält..

Ögonläkaren är ett frågetecken hon med och det nya felet på "friska" ögat ser inte ut som nått typiskt för min sjukdom.. hon tyckte därför de var skönt att skall-röntgen skulle göras så snart (igår).. mycket mer hade hon inte att säga förens vi hade gjort skallröntgen.. mer än att hon hade pratat med specialisten på ögon i Lund och dom hade pratat om att kanske ta bort min shunt.. what tänkte jag.. det är ju sjukt, men nee de hade dom iaf pratat om men som hon sa, det är ju en sak som nevrokirurgen får avgöra och ta ställning till och ingen annan.. och sen sa hon att dom kommer kalla mig för nya synfältsundersökningar och lite sånt framöver..

jao de var väl vad som hände hos ögonläkaren..


Uppdaterar mer under dagen som om hela dagen igår.. som blev en stressande dag med lite plågor, ovetande, rädlsa och mycket mer... håll utkik :)


Kramis




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0