En skräckupplevelse.. del 1

Var nere på Lunds universitetssjukhus i torsdags, för att äntligen få träffa en ny läkare.. läkaren som är specialist på huvudverk..


"Vilken gammal gubbe" var nog de första jag tänkte, men det kändes tryggt.. vi gick in på ett typ kontor och satte oss.. han börja läsa min journal och ställde lite frågor osv.. sen kom skräcken, han sa att han ville göra ett LP (lumbalpunktion, som är min störta skräck) på mig.. för att ta prover på min ryggmärgsvätska.. han var chockad över att dom inte gjort det en ända gång på alla dessa år sen jag opererade in min shunt..

Jag bröt ihop och började stor lipa, han satt och kollade ner i journalerna och tittar upp och ser mig i tårar.. han blev helt chockad och vi berättade hur det låg till och hur rädd jag var.. vi började prata om annat och det lät som jag inte skulle behöva göra ett LP trotts alls..

Vi satt o pratade om hurdan min värk var osv.. att det var nån abstinenshuvudvärk pga att jag är beroende av tabletterna var en chans som han tyckte var mkt liten, eftersom jag ínte alls beskriver värken som man brukar göra av den sortens huvudvärk..

Han var fortfarande inne på att de kunde sitta i min ryggmärgsvätska.. att jag har nåt virus eller nån bakterie eller nåt i den som dom råkat "plantera in" när dom opererade in min shunt.. så han stod kvar vid att han ville göra ett LP.. så till slut kunde han och mamma övertala mig att gå med på att göra ett LP.. om jag fick lugnande..

Vi gick in i ett annat rum för att undersöka mig, han petade en massa över kroppen med bommul typ för att se om jag hade känsel överallt.. till och med I ÖGONEN :O men det gick bra.. fast jag har lite sämre känsel på vissa ställen på vänster sida.. sen gick han ut för att hämta lugnande och säga till sköterskorna..

Mer kommer senare..

Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad synd att du lösenordsskyddat din andra blogg.. Kan jag ju inte läsa längre =P Men jag läser här iaf...

2010-01-13 @ 16:32:22
Postat av: Svar till

ja det är just för att folk inte vågar stå för vilka dom är... denna blir kanske också snart skyddad, varför skriver du inte vem du är som kommenterar? i så fall hade du ju kunnat få lösen..

2010-01-13 @ 16:43:09
Postat av: Fia

Jag har skrivit vem jag är, men det försvann visst... Har gjort det på flera av mina andra kompisars blogg.se adresser också... Provar nu om det står vem jag är...

2010-01-15 @ 21:57:52
URL: http://lillfia.blogspot.com
Postat av: Svar till Fia

ah okey =) dåvet jag, trodde de var nån som skulle börja jävlas i denna blogg också..sorry... du ska få mitt lösen o de då... har du mail så jag kan maila över den?

2010-01-15 @ 21:59:44
Postat av: Fia

Självklart har jag mail... Visst kan du se den nu när jag fyllt i fältet?? :D Förstår att du vill veta vilka som läser, är aldrig roligt att ha folk som förstör och ska jäklas hela tiden... sen kanske man inte vill skriva allt i en öppen blogg... Jag har också två stycken, en öppen och en låst...

2010-01-16 @ 11:04:11
URL: http://lillfia.blogspot.com
Postat av: Svar till Fia

Japp nu kan jag se din mail :) Så jag skickar ett mail med mina användaruppgifter till mign andra blogg :)



Mjo folk som bara vill jävlas orkar inte jag med.. har nog hänt en del sen du läste min blogg..



Ah jasså du har två du med.. okok..



Kram

2010-01-16 @ 12:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0